Prefectul Dumitru Țiplea trimite Corpul de control să verifice în teren activitatea primăriilor de la nivelul județului Bihor

Distribuie pentru prietenii tăi:

Instituția Prefectului Județul Bihor a elaborat calendarul și tematica activităților de îndrumare și control la sediul autorităților administrației publice locale din judeţul Bihor pentru primul semestru al anului 2022.

Conform planificării, Corpului de Control al Prefectului va verifica în teren, în intervalul februarie -aprilie 2022, activitatea a 40 de primării de la nivelul județului. Tematica verificărilor vizează în special domeniile de activitate cu deficiențe, precum: registrul agricol, impozitele și taxele locale și aprobarea unor taxe speciale, precum și modul de gestionare a patrimoniului – domeniul public al UAT-urilor.

Rapoartele de control vor fi transmise fiecărei primării și vor cuprinde toate punctele cuprinse în tematica de control, deficiențele constatate, precum și măsuri clare pentru înlăturarea deficiențelor constatate la termene bine precizate.

Această campanie are rolul de a îndruma activitatea primăriilor, cât și de a o corecta, acolo unde este cazul. Legea trebuie aplicată unitar și nu vom face excepții de la acest aspect.”, a precizat prefectul Dumitru Țiplea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri