Prefectura Bihor are o noua interfață ce incorporează sistemul de programări online pentru serviciul de pașapoarte

Prefectura Bihor are o noua are o nouă platforma web, www.bh.prefectura.mai.gov.ro a anunțat miercuri, în cadrul Ședinței Colegiului Prefectural reprezentantul Guvernului în teritoriu, Ioan Mihaiu.

Site-ul are integrat un nou sistem de programări online pentru serviciul de pașapoarte (epasapoarte.ro), unitar la nivel național, urmând ca în proxima perioadă să fie încadrată și platforma unitară pentru serviciul permise și înmatriculări auto.

„Fie că vorbim de accesul liber și neîngrădit la orice informații de interes public, de asigurarea transparenței decizionale în raporturile stabilite cu cetățenii sau de furnizarea de servicii publice în mod direct către cei interesați, pagina web este principalul mijloc utilizat de către beneficiarii serviciilor publice”.

Fostul ministru al Consultării Publice şi Dialogului Social (minister actualmente integrat în Ministerul Muncii), Gabriel Petrea, declara faptul că Instituția Prefectului – jud. Bihor a atins gradul de conformare de 100% privind publicarea informaţiilor de interes public.

Foto: agentianewsbihor.ro

Distribuie informația
Alte știri