Pregătește-te de sărbătoare! Halloween Party, la ERA Park

Pregătiți-vă costumele, asigurați-vă săculețele și haideți la mega – vânătoarea de bomboane! ERA Park marchează sărbătoarea de Halloween cu o multitudine de activități menite să le facă ziua cu adevărat specială celor mici.

Duminică, 29 octombrie, toți copiii sunt invitați la un super Halloween Party, cu spectacole, costume de vrăjitoare, ateliere de creativitate și multe surprize. Activitățile se vor desfășura în mai multe locuri din centrul comercial.

Astfel, începând cu ora 17, în sala de evenimente, cei mici sunt chemați, în premieră, la un spectacol inedit de umbre, după care va urma sceneta interactivă „Trick or Treat”, iar apoi… cea mai tare vânătoare de bomboane! De la ora 18, sub cupola ERA Park, prichindeii vor participa la un super atelier de decorat dovleci, ce le va stimula creativitatea. Pictați pe față și „înarmați” cu baloane modelate, participanții își vor crea singuri punguțe de adunat bomboane, vor putea „câștiga” bomboane din baloane și vor participa la un concurs de zburat pe mătură. Nu mai puțin de 20 de kilograme de dulciuri vor fi puse la dispoziția pofticioșilor.

Nu în ultimul rând, cei care vor dori vor putea să se și „imortalizeze” la colțul foto, într-un decor special și cu accesorii specifice, amenajat în spiritul Halloween-ului. Participarea la eveniment este gratuită!

Distribuie informația
Alte știri