Pregătiți-vă pentru un şoc termic! România, lovită de un ciclon în următoarele zile

Foto: Gabriel Popescu

Temperaturile se vor prăbuși începând din acest weekend. De vină este aerul polar care îşi va face simţită prezenţa şi la noi în ţară.

In acelaşi timp un ciclon care porneşte din Marea Neagră va pune precipitaţiile pe toată harta României vom avea întâi ploi, lapoviţa dar şi ninsoare iar în zona montană înaltă vântul va sufla cu peste 90 de km pe oră, va spulbera stratul de zăpadă existent şi va înteţi senzaţia de frig.

Sfârșitul de săptămână, mai ales ziua de sâmbătă și duminică, va fi caracterizată în mod special și de valori de temperaturi mai scăzute. Vorbim de maxime doar de trei până la 10°C, minime negative, preponderent negative, mai ales duminică dimineața.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri