Premiera la Universitatea Oradea. Se vor acorda burse de tip internship

Din acest semestru, Universitatea din Oradea va acorda 15 burse de tip internship. S-a luat aceasta decizie la propunerea reprezentantilor ANOSR din institutia academica de pe malurile Crisului Repede, spune prorectorul Ligia Burta.

In cuantum de 400 de lei, bursa se va acorda lunar pe perioada unui semestru, inclusiv in timpul vacantelor. Pentru a beneficia de aceast stimulant financiar, studentii isi vor desfasura activitatea sub coordonarea mentorilor, in mai multe departamente. Acestea sunt: Biroul de comunicare , Serviciul de Management Integrat IT, Biblioteca Universitatii sau la Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic ori la Centrul de Consiliere şi Servicii privind Cariera.

La sfarsitul stagiului de practica, Universitatea din Oradea va elibera voluntarilor un certificat care atestă participarea la programul de intership universitar. Dosarele pentru cei care vor sa solicite acest tip de bursa trebuie depus pana la data de 26 martie, ora 15, la Secretariatul PSSV, Corpul D, etaj IV, biroul D402a.

Foto: uoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri