Premierul Ciucă a evaluat membrii Cabinetului pe baza a zece criterii obiective. Vezi care sunt concluziile

foto/ facebook/ IonelNicolaeCiuca

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj, luni, cu un bilanţ al guvernării, după primele şase luni, despre evaluarea de etapă a membrilor Cabinetului.

Astfel, premierul a declarat că s-a bucurat să constate ca fiecare membru al Cabinetului a abordat cu multă seriozitate angajamentul de îndeplinire a ţintelor, jaloanelor şi reformelor din PNRR. El spune că modul în care resursele naţionale şi europene au fost utilizate în beneficiul oamenilor şi dezvoltării comunităţilor este un alt criteriu care a stat la baza evaluării echipei guvernamentale.

”Am preluat responsabilitatea guvernării în urmă cu şapte luni, într-un moment în care economia era afectată de doi ani de pandemie, iar românii aveau nevoie de măsuri ferme care să le aducă siguranţă. Am trecut împreună peste criza sanitară, am stabilizat criza energetică, iar acum gestionăm şi avem sub control efectele pe care România, asemenea multor state, le resimt ca urmare a războiului din Ucraina. Am acţionat coordonat la nivelul Guvernului şi Coaliţiei de Guvernare, în strânsă colaborare cu preşedintele României. Programul de Guvernare cu care am pornit la acest drum are ca principii de bază transparenţa, rezilienţa, stabilitatea, echitatea şi eficienţa, prin aplicarea cărora punem în centrul preocupărilor noastre cetăţeanul”, spune premierul în mesaj.

Sursa: agerpres.ro

Alte știri