Premiul de Excelență pentru „activitatea deosebită desfășurată de-a lungul anului 2022 în domeniul protecției mediului” ajunge în Bihor

În cadrul celei de a XV-a ediții a Galei Premiilor Revista InfoMediu Europa, Mircea Mălan, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect a primit Premiul de Excelență pentru „activitatea deosebită desfășurată de-a lungul anului 2022 în domeniul protecției mediului”.

„Pentru mine, premiul acordat este un semn de apreciere pentru ceea ce s-a făcut bine în județul nostru în acest domeniu și o încurajare pentru a continua să mergem pe același drum.

Am ținut să subliniez faptul că premiul se cuvine întregii comunități bihorene. Mulțumesc pentru sprijin și implicare colegilor mei de la Ecolect Bihor, primarilor din județul nostru, operatorilor de salubritate, preoților, profesorilor și oamenilor de afaceri, presei locale și ,mai ales, celor peste 11.000 de elevi care s-au înscris ca voluntari în cele 130 de EcoClub-uri care au fost înființate în școlile din județul nostru.

În realitate, curățenia județului nostru depinde de fiecare dintre noi, iar meritul pentru această recunoaștere națională se datorează fiecărui bihorean care colectează deșeurile în mod responsabil, separat”, a transmis pe pagina sa de socializare Mircea Mălan.

Distribuie informația
Alte știri