Nominalizările pentru Premiul Mentor pentru excelența în educație 2023, pot fi depuse până la final de an

Zece profesori și antrenori vor fi distinși și în acest an cu Premiul Mentor pentru excelență în educație. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Informații despre nominalizare și formularul de înscriere se găsesc pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor. Nominalizările pot fi depuse până la sfârșitul anului, inclusiv în 31 decembrie 2023.

Premiul Mentor se acordă de 14 ani, începând din 2010.

Programul se organizează din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.

Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Laureații Premiului Mentor din Bihor:

2022 – Ilie Rus, profesor de fizică

2021 – Ionel Cordovan, profesor de limbă

2020 – Jámbor Fekete Erzsébet, profesor de pian

2018 – Ciubotariu Éva, profesor de chimie

2016 – Elvira Groza, profesor de filosofie

2015 – Anița Luncan, profesor de

2011 – Rend Erzsébet, profesor de fizică

Distribuie informația
Alte știri