Premiul Mentor pentru excelență în educație, ultima lună pentru depunerea nominalizărilor

Premiem anual zece profesori și antrenori care au avut un rol important în viața discipolilor, în viața tinerilor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Nominalizările se trimit online până în 31 decembrie 2019.
Detalii și formular de nominalizare: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Premianții bihoreni din anii anteriori:
2018 – Ciubotariu Éva, profesoară de chimie – https://youtu.be/O0oAVETl_sI
2016 – Elvira Groza profesoară de filosofie – https://www.youtube.com/watch?v=bmb7nTIys7Y
2015 – Anița Luncan profesoară de chimie – https://www.youtube.com/watch?v=87Thekvrl3Q
2011 – Rend Erzsébet profesoară de fizică, Marghita – https://www.youtube.com/watch?v=paX71BuoLqs

Gala Premiilor Mentor se va organiza la Teatrul Odeon din București, în data de 28 aprilie 2020, invitatul de onoare fiind Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri