Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu va candida la Primăria Capitalei

Foto: aktual24.ro

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, va candida la Primăria Generală a Capitalei, au decis, joi, membrii Biroului Politic al formațiunii. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Hotărârea Biroului Politic al ALDE a fost luată după ce negocierile cu PSD pentru formarea unei alianțe pentru București au eșuat. Fostul partener de guvernare al PSD va intra în competiție cu Gabriela Firea, care îşi dorește al doilea mandat. Liberalii și USR îl susțin pe independentul Nicușor Dan.

Călin Popescu-Tăriceanu susține că experienţa ca premier şi preşedinte al Senatului îi sunt utile dacă va obține această funcție.

“Experienţa pe care am acumulat-o ca prim-ministru, politic vorbind, şi ca preşedinte al Senatului sunt extrem de utile pentru a clădi o strategie şi o viziune pentru oraşul Bucureşti”, a declarat Tăriceanu, potrivit Agerpres, într-o conferinţă de presă.

El a spus că a constatat că în Capitală nu există “niciun candidat liberal” şi îşi doreşte, în calitate de candidat cu acest profil, voturi de la toţi bucureştenii.

Călin Popescu-Tăriceanu a adresat un îndemn “la competiţie” pentru toate organizaţiile partidului şi a precizat că programul cu proiectele pe care le propune pentru Bucureşti va fi prezentat în cadrul unui eveniment special. El a menţionat că viziunea sa liberală presupune “accent pe iniţiativa particulară, individuală” şi o descentralizare a sectoarelor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri