Presedintele CSM Oradea continua sa activeze in structurile de seniori ale Biroului Federal al FRB

Șerban Sere a fost ales pentru un nou mandat de patru ani în Biroul Federal al Federației Române de Baschet. Si-a castigat locul după ce a obținut cel mai mare număr de voturi între toți candidații din Biroul Federal, indiferent de structură. Șerban Sere a obținut 146 din totalul de 196 sufragii exprimate. Votul s-a desfășurat în cadrul Adunării Generale de Alegeri desfășurate vineri (05.05), la București.

Printre realizările actualului președinte al CSM Oradea se numără evoluția echipei de baschet masculin seniori, deschiderea Academiei CSM Oradea (un titlu național și un loc 2 la minibaschet, peste 200 copii practicanți, peste doi ani va fi acoperită la toate categoriile juvenile de vârstă), respectiv organizarea unui număr mare de evenimente baschetbalistice în Oradea (cinci Campionate Europene, All Star Game-ul baschetului masculin, turneul final al Cupei României, respectiv evenimente interne și internaționale de mare amploare datorate parcursul sportiv al echipei CSM Oradea).

În cadrul aceleiași întruniri a structurilor afilite la forul suprem din baschetul românesc, s-a stabilit prin vot că Horia Păun va ocupa funcția de președinte al FR Baschet pentru un al 2-lea mandat consecutiv. În funcția de vicepreședinte au fost aleși Alina Moanță, respectiv legendarul Ghiță Mureșan, cel mai sonor nume din istoria baschetului românesc.

Distribuie informația
Alte știri