Presedintele CSM Oradea, Florin Birta : „Deplasarea nationalei la turneul preolimpic de calificare nu este in pericol”

Facut responsabil pentru o eventuala neparticipare a nationalei de polo la concursul preolimpic, presedintele CSM Oradea contraataca.

Florin Birta, care este si vicepresedinte al Federatiei Romane de polo a fost acuzat de celalalt vicepresedinte, Florin Nita, ca nu ii raspunde la telefon in contextul in care Federatia ar trebui sa aprobe banii necesari deplasarii nationalei la Trieste. Birta sustine insa ca acuzatiile sunt simple inventii: „Anchetatorii n-au impus nici un fel de interdictie presedintelui de a-si exercita atributiile asa ca acesta conduce in continuare federatia, el atribuie banii, el semneaza actele si el convoaca sedintele”, spune Florin Birta. Potrivit sefului CSM Oradea, tot scandalul ar fi fost generat de vicepresedintele Florin Nita care nu priveste Oradea cu ochi buni

Scandalul de la federatia de polo a inceput, dupa percheziţiile Direcţiei Generale Anticorupţie din 9 martie cand au fost vizaţi preşedintele, contabila şi doi angajaţi.

Gazeta Sporturilor a scris ieri ca prezenţa României la turneul preolimpic e în dubiu după percheziţiile Direcţiei Generale Anticorupţie.Sportivii ar trebui să plece în 10 zile la turneul preolimpic, programat în Italia, la Trieste (3-10 aprilie).

„Însă, până acum, nu ştim ce vom face! După percheziţiile Direcţiei Generale Anticorupţie de pe 9 martie, preşedintele nu mai răspunde la telefon, i-a fost confiscat, iar celălalt «vice», Florian Birta, de la Oradea, nu dă nici el vreun semn”, spune Florian Niţă, vicepreşedintele forului.

florinbirta

Distribuie informația
Alte știri