Preşedintele SUA şi secretarul de stat american participă la Summitul Formatului Bucureşti, prin videoconferinţă

Preşedintele american Joe Biden şi secretarul de stat Antony Blinken participă astăzi, online, la Summitul Formatului Bucureşti, găzduit de Klaus Iohannis, alături de preşedintele Poloniei, Andrzej Duda.

Evenimentul este organizat la initiaţiva preşedintelui Iohannis şi se desfăşoară cu prezenţa în Capitală a preşedintelui polonez și cu participarea prin videoconferinţă a celorlalţi șefi de state din Formatul Bucureşti şi a secretarului general al NATO.

Preşedintele Klaus Iohannis a confirmat prezenţa lui Joe Biden într-o postare pe Twitter.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, agenda reuniunii la nivel înalt vizează pregătirea Summitului NATO care va fi organizat la Bruxelles, pe 14 iunie, cu accent special pe consolidarea relaţiei transatlantice, a posturii aliate de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, precum şi pe procesul de reflecţie NATO 2030.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri