Preţul biletelor la Aquapark ramane nemodificat. PSD si UDMR au incercat, fara succes, micsorarea tarifelor

Consilierii PNL au respins in sedinta extraordinara de miercuri, propunerea consilierilor maghiari respectiv a celor social democrati de ajustare a preturilor de intrare la Aquapark. Prin urmare se va plati : 25 lei pentru trei ore, 30 lei între orele 17 – 22 şi 50 lei pentru întreaga zi. În cazul copiilor între 3 şi 14 ani, preţul biletelor va fi redus la jumătate, iar elevii şi pensionarii vor plăti 20 lei pentru trei ore, 25 lei pentru intervalul 17 – 22, respectiv 40 lei pentru întreaga zi.
Un bilet de familie constând într-un adult şi doi copii sub 14 ani va fi de 85 lei, iar o familie compusa din doi adulţi şi doi copii va plăti 125 lei pentru intreaga zi.

Deschiderea pentru public nu a fost inca anuntata. Oricum mai dureaza.

Ceea ce se mai stie la acest moment e alocarea sumei de 200 de mii de lei din bugetul administratiei locale pentru realizarea strategiei de promovare şi derularea campaniei de publicitate, ce va incepe cu o luna inaintea deschiderii aquapark-ului.

Citeste si : VIDEO : Aquaparkul oradean, cel mai frumos din tara. Revista „Business Magazin” publica o galerie foto a noului strand

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri