Previziunile specialistilor: Boom-ul imobiliar din Cluj se va muta la Oradea

Specialiştii din zona bancar imobiliara pariază că municipiul resedinta a judeţului Bihor va înregistra o creştere exponenţială a numărului de cartiere rezidenţiale, ca urmare a înfiinţării unor noi companii care vor angaja specialişti, salariaţi care îşi vor permite achiziţia de noi locuinţe.

„Putem observa o dezvoltare şi în oraşe secundare precum Braşov, Sibiu, Iaşi, Oradea. Acum nu aş vrea să redirecţioneaz investitorii din Bucureşti către alte oraşe, dar pariul meu este că Oradea va avea o dezvoltare similar cu cea a Clujului pentru că se investeşte. Există aceeaşi politică ca şi în Cluj şi probabil că pe termen mediu şi lung destul de multe companii vor angaja profesionişti şi se va forma această clasă de mijloc care să achiziţioneze imobile”, a declarat Gabriel Voicu, Director New Homes Division, Coldwell Banker Affiliaes of România, în cadrul conferinţei Real Estate Forum, organizată de Finmedia.

Cluj–Napoca este în topul oraşelor cu cele mai ridicate preţuri ale apartementelor, la un nivel similar cu cele din Bucureşti. Citeste mai departe.

ared, bloc, imobiliar

foto: ared.ro

Distribuie informația
Alte știri