Prima cursa de Milano a aterizat la Oradea. Pasagerii au fost primiti cu paine, sare si diplome de onoare pe fondul melodiei “Bate vant de la Orade”

Aeronava Boeing 737-800 a primit si botezul celor doua tunuri de apa, in momentul in care a luat contact cu solul.

Prezenti la evenimentul organizat de administratia judeteana au fost senatorul Cornel Popa(fost sef al CJ Bihor), seful politiei, Adrian Bucur, directorul Camerei de Comert si Industrie Bihor, Constantin Badea, rectorul Universitatii Oradea, Constantin Bungau, precum si consilieri judeteni de la PSD si ALDE.

Presedintele CJ Bihor, Pasztor Sandor sustine ca acum Oradea e definitiv conectata spre Europa si e multumit ca a putut bifa primele 5 destinatii dorite de oradeni. Lor li se vor adauga in aceasta vara si cateva curse charter.

Zborurile pentru Milano sunt programate miercurea și sâmbăta, iar cele spre Barcelona miercuri și duminică. Aceeasi companie a anunțat deja că va opera de pe Aeroportul Oradea zboruri și spre alte trei destinații europene: Londra—Stansted (Marea Britanie), Eindhoven (Olanda) și Memmingen (Germania), toate din data de 31 octombrie a.c.

Alte știri