Prima ediție a Galei premiilor ACOR, filiala Bihor. Niciun premiant nu a fost prezent

Asociația Comunelor din România, filiala Bihor, formată din 83 de membri, condusă de primarul de Pomezeu, Ioan Șora, a organizat prima ediție a Galei premiilor ACOR, la Oradea.

Evenimentul, pregătit și anunțat de ceva vreme, a rămas doar cu amfitrionul și reprezentanți ai asociației, pentru că din rândul premianților, n-a fost nici unul prezent.

Plachetele și diplomele pentru președintele Klaus Iohannis, premiat pentru eforturile de menținere a păcii în România, al premierului Nicolae Ciucă, pentru buna guvernare, și al miniștrilor Petre Daea (Agricultură), Cseke Attila (Dezvoltare), Tanczos Barna (Mediu) și Marcel Boloș (Proiectelor Europene) vor fi remise oficialilor anunțați.

Au mai fost premiați, în lipsa șeful cancelariei premierului, Mircea Abrudean, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Adrian Foghiș, dar și oficialitați locale. E vorba de prefectul de Bihor, Dumitru Țiplea, președintele Consiliului Județean, Ilie Bolojan, și primarul municipiului Oradea, Florin Birta.

Vizibil deranjat de aceste absențe, liderul ACOR consideră că actualele problemele internaționale dar și mini vacanța prelungită au văduvit evenimentul. care a inclus, la final o degustare de vinuri din 3 zone ale țării: Banat,Transilvania și Dobrogea.

Distribuie informația
Alte știri