Prima etapă a Turului Bihorului a fost adjudecată de un ciclist italian

131 de cicliști au luat startul în prima etapă a Turului Ciclist al Bihorului. S-a întins pe 180 km. Startul s-a dat din Piața Unirii din Oradea, traseul fiind: Aleșd – Bratca – Pocola – Baile Felix și finișul din Piața Unirii. Câștigătorul acestei prime etape a fost italianul Matteo Malucelli (24 de ani) de la echipa Androni Giocatolli.

Etapa a doua debutează în această dimineață. Startul se va da la ora 9:30 din Piața Unirii. Traseul zilei este: Oradea– Băile Felix – Beiuș – Stâna de Vale (86 km).

Proba contracronometru va debuta la ora 18:00, în Oradea, pe traseul de pe străzile: Avram Iancu – Calea Matei Basarab – Sucevei – Avram Iancu – Piața Unirii.

Foto: Facebook turul ciclist al Bihorului

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri