Prima festivitate de premiere din 2020 a evenimentului „Nunta de Aur”

Primăria Oradea a organizatîn sala „Traian Moşoiu” prima festivitate de premiere din acest an a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 37 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„Mă bucur să mă aflu azi, aici alături de dumneavoastră. În numele meu și al primarului Ilie Bolojan vă urez tuturor bun venit și vă felicit că ați ajuns să sărbătoriți Nunta de Aur, acest moment frumos care marchează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Doresc să vă spun că prin anii petrecuți împreună, sunteți pentru noi un model, un exemplu că împreună se poate trece peste orice fel de probleme. Dacă o familie este unită și dacă există iubire, atunci peste ani ajunge să sărbătorească la fel ca dumneavoastră, astfel de momente frumoase. Vă urez multă sănătate, multă fericire și să aveți în continuare parte de ani mulți și sănătoși împreună. Doamne ajuta!”, a spus viceprimarul Florin Birta.

Alte știri