Prima minivacanță din 2024 pentru bugetari va avea șase zile

Deși 2023 a fost un an bun din punct de vedere al zilelor libere legale, multe dintre acestea căzând în timpul săptămânii, nu același lucru se poate spune și despre 2024. Și asta deoarece, în anul în care tocmai am intrat, multe dintre zilele libere vor pica în weekend.

Românii vor avea anul trei minivacanțe, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern. Prima de care se vor bucura este la începutul lunii mai.

Anul acesta, ziua de 1 Mai cade foarte aproape de Paște, astfel încât românii vor avea mai multe zile libere în care să se bucure de timp în familie.  

Paștele ortodox cade pe 5 mai, ocazie cu care vom avea liber de pe 3 până pe 6 mai. Ținând cont că ziua de 1 Mai este liberă și cade într-o miercuri, guvernanții au hotărât ca și 2 mai să fie zi liberă legală, astfel încât să se facă punte cu Paștele. Cu alte cuvinte, românii vor avea o minivacanță prelungită, de pe 1 mai până pe 6 mai.  

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri