Prima promotie de subingineri de la Oradea, revedere dupa 40 de ani

Vineri, 6 septembrie, a avut loc intalnirea de 40 de ani a absolventilor facultatii de subinginerie Oradea, sectia electromecanica tehnologica, prima promotie, 1979. Cursul festiv si petrecerea au avut loc la restaurantul Coral din Baile 1 Mai.

Festivitatea a inceput cu intonarea Gaudeamus Igitur. A urmat discursul emotionant al universitarului Teodor Jurcut si minutul de reculegere in memoria profesorilor si colegilor plecati la cele vesnice. Citirea catalogului a fost perceput de fiecare absolvent, ca moment de intensitate maxima. Si-au amintit cu drag de anii de facultate si de experientele de viata traite in ultimii 40 de ani. Au depanat amintiri, au facut fotografii, iar absolventii promotiei 1979 au redevenit pentru cateva ore studentii de odinioara.

S-a lasat cu petrecere mare, muzica, dans si voie buna. Nu a lipsit nici tortul mult asteptat.
Absolventii nu si-au uitat nici colegii aflati departe (Canada, SUA, Gemania) si au transmis live momentele importante prin intenet. La final au facut o promisiunea, aceea de a se revedea in fiecare an, in prima zi de vineri a lunii septembrie.

Adriana Stana

Distribuie informația
Alte știri