Primaria il aduce pe Dan Puric in Oradea ca sa vorbeasca despre „jertfa unirii noastre”. Comunicat PMO

Primăria Oradea organizează prin intermediul Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR) vineri, 4 mai 2018, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, conferința „Jertfa unirii noastre” cu Dan Puric.

Orator înzestrat, Dan Puric nu dorește să ofere soluții, ci încearcă să redescopere dimensiunile contemporane ale spiritualității românești și reprezintă, în esență, biografia ființei noastre, așa cum o cunoaște marele actor, regizor și scriitor.

„Un popor care este veșnic lovit crunt de istorie, dar care nicicând nu a îngenucheat în fața ei, ci numai în fața marelui său Vis, este un popor nobil și de aceea Marea Unire este cununa biruinței peste veacuri a acestui Vis suprem, așezată de Dumnezeu pe fruntea de Martir a neamului Românesc!”, spune Dan Puric.

Taxa de participarea la conferință este 10 lei. La final, va avea loc și o sesiune de autografe.

Dan Puric este autorul cărților: „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn”, „Suflet românesc”, „Dulci – Jurnalul unui câine scris de un puric, Dan”, „Să fii român”, care s-au bucurat de o mare popularitate. De asemenea, conferințele sale, interviurile și aparițiile pe posturile de televiziune sau de radio au avut parte mereu de audiențe de toate vârstele și categoriile sociale.

Distribuie informația
Alte știri