Primăria Oradea a finalizat lucrările de modernizare a unei străzi din Cartierul Tineretului

Primăria Oradea a finalizat lucrările de modernizare a străzii George Bacaloglu. Cei care locuiesc în zonă beneficiază acum de o infrastructură rutieră modernizată, lucrarea fiind deja recepționată.

Situată în partea de est a municipiului Oradea, în Cartierul Tineretului, strada pornește din Calea Clujului și are o lungime de cca 1,5 km.

Lucrările s-au desfășurat pe șase sectoare și au vizat, pe lângă amenajarea carosabilului, și amenajarea trotuarelor și a acceselor la proprietăți, precum și a scuarurilor aferente sectoarelor.

„Acestea au început în sectorul II și au continuat apoi cu restul sectoarelor. În prima fază s-au decopertat zonele pietruite. După realizarea săpăturilor s-au executat lucrări de colectare a apelor pluviale, montare borduri, delimitare carosabil și trotuare, după care s-a trecut la așternerea straturilor fundației, respectiv a stratului din balast, a stratului de piatră spartă, a stratului de bază asfalt, iar în final s-a turnat stratul de uzura asfaltică”, a explicat viceprimarul Marcel Dragoș.

Lucrările de modernizare au fost executate de S.C Global Industrial S.R.L, valoarea contractului fiind de 3.505.587 lei (proiectare +execuție).

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri