Primăria Oradea a organizat prima ediţie a ”Nunţii de Aur” din acest an. Comunicat

Primăria Oradea a organizat prima festivitate de premiere din acest an, a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 54 familii, care şi-au sărbătorit ,,NUNTA DE AUR”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Viceprimarul Mircea Mălan s-a adresat celor prezenți: ”Cu toții, sunteți pentru noi cei mai tineri, un model. Mulți spun, că în zilele noastre, tot ceea ce se face, tot ceea ce se trăiește este gândit să dureze doar o perioadă scurtă. Dumneavoastră trăind ca soț și soție o jumătate de veac, ne arătați că nu e așa, că atunci când există dragoste, statornicie și respect, omul poate să câștige bătălia cu timpul. Vă doresc în numele meu, al primarului Ilie Bolojan și al Primăriei Oradea să trăiți ani mulți, cu sănătate alături de cei care vă sunt dragi. La mulți ani!”.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 14 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.825.

Distribuie informația
Alte știri