Primăria Oradea anunță prelungirea termenului de evaluare a propunerilor de brand de oraș cu încă 15 zile

Având în vedere prevederile regulamentului concursului organizat pentru identificarea însemnului grafic care reprezintă cel mai bine valorile orașului Oradea și numărul mare de propuneri, peste 180, Primăria Oradea anunță prelungirea termenului de evaluare a propunerilor de brand de oraș cu încă 15 zile.

Concursul s-a încheiat pe 11 martie, ora 11:00 și așa cum s-a anunțat inițial, juriul analizează ofertele depuse în termen de 15 zile lucrătoare începând cu data de 12 martie, iar în situația unui volum mare de propuneri acest termen va putea fi extins cu încă maxim 15 zile lucrătoare.

Concursul a fost lansat la începutul lunii februarie de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), premiul concursului fiind de 47.000 de lei brut.

După finalizarea acestui proces, logo-ul va fi implementat într-un manual de brand și într-un plan de marketing. Pentru a fi cu adevărat de succes brandul Oradea, acesta va trebui să se regăsească direct sau doar prin valori, în implementarea unor investiții concrete pentru a confirma în toate formele posibile atributele, aspirațiile și valorile acestui oraș.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri