Primăria Oradea continuă acțiunile de dezinsecție și deratizare în municipiu, doar din 22 iulie

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria  Municipiului Oradea anunță locuitorii că în luna iulie 2024 se execută tratament la sol în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă, tratamente fitosanitare la arborii din specia castan, platan, arbori și arbuști și activități de deratizare a zonelor publice și spațiilor verzi . Mai exact în perioada 22 – 31 iulie.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de DEZINSECȚIE, respectiv DERATIZARE sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Rugăm cetățenii din Municipiul Oradea să evite utilajele sau să nu stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile insecticide, pentru a preveni eventuale accidente/incidente. În caz de timp nefavorabil, lucrările se vor amâna pentru o perioadă imediat următoare, se precizeaza in comunicatulde presă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri