Primăria Oradea: Plătește-ți online dările pe 2022, fără user și parolă!

Plătește-ți online impozitele și taxele locale pe 2022 fără să te deplasezi la ghișeele Primăriei Oradea! Poți face asta fără user și fără parolă prin Ghișeul Online – Primăria Oradea de pe site-ul www.oradea.ro, prin intermediul www.ghiseul.ro sau cu ajutorul aplicației MobilePay (link Google Play).

Anul trecut 2 din 3 orădeni au ales această metodă de plată sigură și rapidă, eonomisind timp și bani. Asta pentru că nu mai sunteți nevoiți să stați la coadă la ghișeu și beneficiați de o bonificație fiscală dublă, respectiv 8%, față de 4% cât ar fi dacă v-ați achita dările la casierie/POS/ordin de plată.

Bonificația de 8% se acordă atât persoanelor fizice, cât și a celor juridice pentru plata integrală online cu anticipație a impozitelor locale (impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport) până la 31 martie 2022.

Primăria Oradea, prin Direcția Economică, derulează și anul acesta campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” – ajunsă la a VI-a ediție. Municipalitatea premiază, și anul acesta, persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2022 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. 

Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători. Campania se desfășoară în perioada 11 ianuarie – 31 martie 2022.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri