Primăria Oradea pregătește modernizarea mai multor străzi din Episcopia si Oncea

Un proiect important al municipalității are ca obiectiv modernizarea mai multor străzi din cartierele orașului, străzi care încă nu sunt asfaltate. Astfel, se lucrează la prelungirea drumului expres, pe de o parte prin reabilitarea străzii Bihorului și pe de altă parte la prelungirea acestei străzi până la girația de la Real – Episcopia.

„Având în vedere că am intrat deja în perioada de toamnă, s-a luat decizia să nu se înceapă lucrările pe strada Bihorului decât în primăvară, în așa fel încât acestea să fie terminate până în toamna anului viitor integral, atât partea de reabilitare a străzii, cât și noul drum. Cu acesată ocazie, ne propunem să asfaltăm toate străzile care sunt în stânga acestui drum, respectiv străzile situate între str. Matei Corvin și noul drum. Într-o primă etapă, vor fi asfaltate străzile din Oncea nouă, Soarelui, care momentan nu sunt asfaltate, de la str. Ion Bogdan cum se merge spre Paleu până la girațiile care urcă spre Paleu, tot ce este în stânga acestei zone”, a explicat primarul Ilie Bolojan.

În această toamnă se va lucra la străzile din zona Episcopia veche, astfel încât anul viitor în primăvară să intre și acestea în faza de aprobări și în procedura de licitații. Este vorba de câteva străzi în care se definitivează coridoarele de exproprieri: str. Cardinal Alexandru Todea, str. Cucului, str. Episcop Ioan Alexi pe un tronson cuprins între str. Gheorghe Pituț și str. Cucului, str. Ion Pop Reteganul. „Cu aceste străzi, întreaga zonă va fi la finalul anului viitor asfaltată și practic acest cartier care s-a dezvoltat în ultimii 20 de ani și care nu avea toate utilitățile va fi adus la standarde urbane, inclusiv prin modernizarea str. Aurel Covaci și str. Macului”, a concluzionat primarul.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri