Primăria Oradea: Programul Rabla Local, prelungit până în 29 septembrie

Persoanele interesate să renunțe la mașinile vechi se mai pot înscrie în programul Rabla Local, întrucât s-a prelungit până în 29 septembrie, la ora 23:59. Primăria Oradea amintește că spre deosebire de programul din alți ani, banii pot fi folosiți cum dorește aplicantul, fără să fie necesar să cumpere o mașină nouă. Fiecare aplicant eligibil va primi 3.000 de lei pentru autoturismul înscris și predat ulterior.

AFM a deschis în 31 iulie înscrierile pentru cetățeni în Programul Rabla Local. AFM a aprobat pentru municipiul Oradea o finanțare în valoare de 12.000.000 lei, echivalentul a 5.000 de autoturisme uzate, care îndeplinesc condițiile de casare.

Solicitanții programului trebuie să se înscrie în platforma AFM, pe pagina de internet www.afm.ro la secțiunea „Programe de finanțare”, iar documentele justificative vor fi prezentate Primăriei Oradea, ulterior înscrierii.

Este important de reținut faptul că cetățenii pot face predarea autovehiculului numai după semnarea contractului de finanțare cu Primăria Oradea.

Lista cu persoanele înscrise va fi transmisă fiecărei primării, după încheierea înscrierilor pe platforma menționată. Ulterior acestei etape, cetățenii vor prezenta administrației publice locale documentele justificative de eligibilitate și vor încheia un contract de finanțare cu aceasta, după care autoturismul va fi predat unui centru de preluare și va fi radiat din circulație.

Distribuie informația
Alte știri