Primaria si-a dat seama ca orasul e sarac in evenimente. Pentru completarea agendei, municipalitatea va finanta manifestari propuse de ONG-uri si nu numai

Primăria Oradea a anuntat astazi ca deschide concursul de proiecte pentru completarea Agendei evenimentelor de interes public pe anul 2016. Incepand de joi, 7 aprilie, timp de o luna, orice persoană fizică sau juridică fară scop patrimonial (ONG-uri, instituţii publice) care desfăşoară activităţi nonprofit menite să sprijine realizarea unor evenimente de interes public local poate participa la procedura pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Oradea www.oradea.ro, la secţiunea „Informaţii de interes public – alte informatii de interes public – finanţări nerambursabile”. Conform acestuia, vor fi finanţate proiecte de interes public din oricare dintre domeniile tineret, protecția mediului, cultură, sport, învăţământ, euroregiune.

Atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă se va face în limita fondurilor alocate prin bugetul local al municipiului Oradea pe anul 2016.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 07.05.2016.

Solicitantul de finanţare nerambursabilă trebuie să facă dovada capacităţii de cofinanţare a proiectului, în procent de minim 10% din valoarea totală a proiectului.

Distribuie informația
Alte știri