Primarul Ilie Bolojan a participat la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Emanuil Gojdu

????????????????????????????????????

Cu ocazia deschiderii noului an școlar, primarul Ilie Bolojan a participat luni, 10 septembrie 2018, la festivitățile de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”. Edilul a militat pentru un învățământ de calitate .

”Dezvoltarea orașului nostru este legată în primul rând de oameni. E adevărat că sunt importante și infrastructura și dotările unui oraș, dar cel mai important lucru sunt oamenii. Ce talente are un oraș, cât de bine sunt pregătiți oamenii unui oraș, ce disciplină au, ce forță au – toate aceste lucruri sunt determinante pentru dezvoltarea orașului, iar ceea ce se întâmplă în școlile din Oradea în acești ani e determinant pentru viitorul orașului nostru. De modul în care elevii noștri sunt pregătiți, depinde Oradea în anii următori. Mulțumesc profesorilor din Oradea pentru ceea ce fac, iar în acest caz profesorilor de la Colegiul Național Emanuil Gojdu pentru că au menținut acest liceu la un standard ridicat de învățământ”.

„Istoria orașului Oradea se împletește cu cea a acestui colegiu. Anul acesta este un an foarte important pentru România pentru că se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, iar anul viitor va fi unul foarte important pentru Oradea, pentru că în primăvara lui 2019 se împlinesc 100 de ani de administrație românească, iar în toamna lui 2019 se împlinesc 100 de ani de la înființarea liceului Gojdu. Pentru că una dintre primele decizii ale Consiliului Dirigent al Transilvaniei a fost aceea de a înființa școli românești în marile orașe din Transilvania, în octombrie 1919 s-a decis și înființarea acestui colegiu, în care cu onoare suntem toți astăzi prezenți și din zidurile căruia ne privesc 99 de ani de istorie” a spus primarul Ilie Bolojan.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri