Primele bilete la Neversea 2024, puse în vânzare la un preț special

Neversea anunță începerea vânzării abonamentelor pentru cea de-a șasea ediție a festivalului, din iulie 2024. Primii fani înregistrați vor putea achiziționa biletele .

„Ediția 2023 a festivalului Neversea a fost o adevărată celebrare a celor 5 ani, iar cei peste 277.000 de fani prezenți în toate cele 4 zile de festival au fost încântați să ia parte la povestea anului aniversar. Show-uri de excepție, artiști de top la nivel național și internațional, decorurile spectaculoase și momentele speciale au fost nelipsite și au creat amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți”, au transmis organizatorii. 

Din prima zi a festivalului, organizatorii au dat startul înregistrărilor pentru ediția Neversea din 2024. Cei care doresc să participe la viitoarea ediție se pot înregistra pe platforma oficială folosind link-ul http://neversea.com/register. Aceștia vor primi un cod pentru un voucher în valoare de 100 RON, pe care îl pot folosi pentru achiziționarea abonamentului de festival.

Începând cu data de 20 iulie 2023, toți cei înregistrați vor putea achiziționa abonamente la un preț special de doar 330 RON. Pentru a face achiziția, fanii trebuie să urmeze pașii de achiziție pe care îi vor primi prin e-mailul utilizat la înregistrare. Este important de menționat că biletele vor fi puse în vânzare pentru o perioadă limitată de 72 de ore, în limita stocului disponibil.

Pentru cei care nu s-au înregistrat, abonamentele vor fi disponibile pe site-ul oficial al festivalului, la prețul de 442 RON. De asemenea, fanii vor avea posibilitatea de a achiziționa bilete de o zi la prețul special de 84 RON. Atât abonamentele, cât și biletele de o zi vor fi disponibile în limita stocului în prima fază de vânzare.

Distribuie informația
Alte știri