Primele rezultate ale acțiunilor de control dispuse la benzinării/ Stația din Beiuș a fost amendată cu 35.000 lei. VIDEO

ANPC a controlat în cursul zilei de astăzi peste 70 de stații de carburant pe întreg teritoriul țării. Au fost aplicate amenzi în valoare de 370.000 lei, cea mai mare amendă, de 100.000 lei, a fost dispusă chiar la sediul central al unui furnizor de carburanți în România, a anunțat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Odată cu amenda a fost propus și semnat Ordinul președintelui ANPC, Horia Constantinescu, de încetare a practicilor comerciale incorecte pentru acest furnizor de carburanți.

Stația de la Beiuș a fost amendată cu 35.000 lei, fiind propusă și semnată și în acest caz decizia de încetare a practicilor comerciale incorecte.

ANPC, ANAF, Consiliul Concurenței, Inspecția Muncii și Inspectoratul pentru Situații de Urgență efectuează controale care au în vedere verificarea mai multor aspecte de legalitate pe piața vânzării carburanților.

Guvernul României dezaprobă și va reacționa, prin toate pârghiile, la toate tentativele de dezinformare. Urmărim inclusiv aceste aspecte, luăm măsuri pentru a contracara aceste forme de război informațional și încercări de a crea instabilitate și de a răspândi nejustificat panica în rândul populației.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri