Primii kilometri de autostradă deschişi în 2020. Cum arată lotul Biharia-Borş

Foto: facebook

Sectorul Biharia-Borş din Autostrada A3 Transilvania, cu o lungime de 5,5 kilometri, aflat la graniţa cu Ungaria, a fost deschis circulaţiei vineri, fiind primul lot de autostradă inaugurat în 2020.

Totodată, s-a inaugurat şi noul Punct de Trecere al Frontierei Borş II, cu o lăţime de 10 benzi, fiind cel de-al 12 punct de trecere a frontierei în relaţia cu Ungaria.

 Ministrul Transporturilor Lucian Bode, prezent la evenimentul de inaugurare, a declarat că „anul 2020 este anul construcţiei Autostrăzii Transilvania”. El a mai precizat că în această lună vor fi daţi în trafic 25 de kilometri din Autostrada Transilvania. Este vorba despre cei 18 kilometri situaţi în sectorul Iernut-Cheţani.  

Lucian Bode a precizat că în acest moment sunt în execuţie 25 de kilometri de autostradă, respectiv sectorul Târgu-Mureş – Ungheni şi Cheţani – Câmpia Turzii. De asemenea, sunt semnate contractele de proiectare şi execuţie pe sectoarele Chiribiş – Biharia, centura Sălajului şi pentru Nuşfalău – Suplacu de Barcău, însumând 55 de kilometri. Ministrul a anunţat de asemenea că licitaţia de execuţie a celor 30 de kilometri de autostradă între Nădăşelu şi Zimbor a fost câştigată de o companie românească.

Se deschide circulația rutieră pe A3, secțiunea Borș-Biharia, sector de Autostrada care face legătura cu M4 din Ungaria.

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Joi, 3 septembrie 2020

Sursa: adevarul.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri