Primiti cu colinda CiM?

Echipa Cultura in Miscare, mica dar inimoasa, doreste sa va multumeasca pentru atentia pe care i-ati acordat-o si anul acesta. A fost un an lung si complicat dar i-am facut fata, zicem noi, cu brio.

Anul acesta am inaugurat Casa CiM, ne-am dus cu jalba-n bat la Primarie ca sa sustinem cauza ONG-urilor ramase fara sustinere financiara si ni s-a spus ca “stam cu mana intinsa” si ca suntem “terminatii mascate ale sistemului”. Cu toate acestea, am mers mai departe cu credinta ca putem muta muntii din loc. Am facut petitii si propuneri la care nu-si bate nimeni capul sa raspunda. N-am mutat muntii dar am reusit sa mutam o statuie. Ne-am instruit in continuare, ne-am facut prieteni in tarile vecine si am devenit o parte importanta din reteaua care ia pulsul cultural al Europei. Intre timp am muncit pe santierul Casei CiM cu voluntari si am desfasurat primul proiect creativ cu copii. Ca sa nu ne bucuram doar noi de avantajele muncii in societatea civila, am pus bazele primului think tank cultural oradean. Iar la final de an ne bucuram de premiul pentru cel mai bun proiect cultural si am mai trimis o scrisoare. Nu lui Mos Craciun ci Ministrului Culturii si tuturor europarlamentarilor romani ca sa le aducem aminte sa sustina cultura la nivel national dar si european.

Sunt doar o parte din lucrurile pe care le-am facut pana acum si nu va putem face nicio promisiune dar va asiguram ca tragem tare sa ne depasim limitele si in anul care vine.

Va dorim sa aveti parte de sarbatori fericite si de un an nou minunat!

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri