Primul concert al Filarmonicii Oradea după relaxarea restricțiilor de pandemie, in aer liber

Filarmonica de Stat Oradea organizează vineri, 5 iunie, de la ora 19.00, în curtea Episcopiei Romano-Catolice de Oradea, primul concert în aer liber, după relaxarea restricțiilor de pandemie.

„La acest concert, susținut de formația Camerata Michael Haydn, îi așteptăm doar pe abonații noștri, până într-un număr de 140 de persoane”, menționează reprezentanții Filarmonicii orădene.

Programul concertului cuprinde selecțiuni din Mozart – Divertisment în Re Major, Bach – Air, Albinoni – Adagio, Haendel – Concerto Grosso în Sol Major și Bartók – Dansuri Românești. La evenimentul susținut de Camerata Michael Haydn sunt așteptate aproximativ 140 de persoane, doar posesori ai abonamentelor eliberate de Filarmonică, pentru această stagiune.

Spectatorii vor trebui să respecte următoarele condiții de participare: la intrare, se va lua temperatura prin termoscanare; obligativitatea purtării măștilor pe durata concertului, care va dura maximum 60 de minute, fără pauză; scaunele vor fi situate la o distanță de 2 m; spațiul în care se va desfășura evenimentul va fi delimitat; locurile se vor ocupa în ordinea sosirii, începând cu ora 18.30, în măsura locurilor disponibile. În cazul nerespectării condițiilor de participare enunțate, organizatorul își rezervă dreptul de a interzice intrarea în spațiul dedicat evenimentului.

Dacă vremea va fi nefavorabilă, concertul se va amâna pe sâmbătă, 6 iunie, ora 19.30.

Alte știri