Primul pas in reabilitarea cladirii Primariei Oradea. A inceput licitatia

La începutul lunii octombrie, Primăria Oradea a publicat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de participare privind „Reabilitarea clădirii Primăriei Oradea. Data limită de depunere a ofertelor este 8 noiembrie

Lucrarile cuprind amenajarea unor spații cu destinație turistică în aripa dinspre Piața Unirii, readucerea la forma inițială a sălii de consiliu ”Traian Moșoiu”, consolidarea acoperișului sălii de consiliu, readucerea la forma inițială a acoperișului clădirii la aripa dinspre Piața Unirii si reabilitarea fațadelor secundare ale clădirii dinspre curțile interioare.

De asemenea, refacerea pardoselilor din mozaic din zona de hol si aplicarea de tratamente speciale pentru curățarea și lustruirea placajului din marmură al scărilor. Caloriferele din holul de acces se vor schimba se va construi un acces pentru persoanele cu dizabilități, vor fi reabilitare tencuielile și zugrăvelile interioare si va fi conservata pictura murala care se află pe peretele de deasupra scării de onoare.

Balconul Salii Mari va fi redeschis iar in interiorul acesteia va fi schimbat mobilierul cu unul similar celui original din 1903, cu bănci și pupitre capitonate cu piele, scaune, mese, podiumuri, etc., pe baza informațiilor din fotodocumente și lucrări similare din epocă. Sala va avea perdele și draperii din mătase și catifea cu sistem de acționare electronic, si va fi dotată cu aparatură de proiecție performantă.

Valoarea totală estimată a investiției este de peste 17 milioane fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni de la predarea amplasamentului.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri