Primul planetariu mobil din România a ajuns, astazi, la Oradea. Vezi ce ofera

Vizitatorii vor putea afla lucruri noi despre univers, constelații, asteroizi, exploratori ai universului, în cadrul unor serii de proiecții spectaculoase însoțite de prezentări interactive. Spectacolele vor avea loc la Casa de Cultură a municipiului Oradea, sala „Florica Ungur”, în perioada 21-25 noiembrie, între orele 9.00 și 18.00.

Proiectul este unul unic prin caracterul său educațional și interactiv. La Oradea, totul se va petrece în prezența unui povestitor, care va aduce bolta cerească mai aproape de vizitatori, prin povești și informații interesante. El va răspunde curiozităților copiilor și va interacționa permanent cu aceștia.

Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet va fi de 11 lei. Accesul la eveniment se face fie pe bază de rezervări, la 0752-690.245 sau  contact@planetariumobil.ro, fie cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

 

 

 

 

Distribuie informația
Alte știri