Primul val de artiști la Neversea 2022. Alan Walker și Black Eyed Peas se numără printre ei

Organizatorii celui mai mare festival de muzică de la Marea Neagră, Neversea, dezvăluie primele nume pentru ediția din 2022.

Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU sunt primii artiști anunțați pentru cea de-a patra escapadă pe The Island of Dreams, care va avea loc între 7 și 10 iulie 2022. 

Norvegianul Alan Walker este unul dintre cei mai urmăriți artiști la nivel global și este considerat a fi unul dintre cei mai creativi producători din noua generație. Single-ul de debut, „Faded”, a ajuns pe lista videoclipurilor cu peste 1 milliard de vizualizări pe YouTube, fiind certificat cu Discul de Platină în 14 țări ale lumii. De-a lungul anilor, producțiile sale au înregistrat un record de vizualizări – 10,8 miliarde. În iulie, fanii îl vor putea vedea pe scena principală a festivalului Neversea.

Scenele secundare vor găzdui cei mai buni artiști și DJ-i din lumea techno, tech-house, house, deep house, ambiental, chill, electronic, dubstep, drum&bass, trap, hip-hop, rap, liquid sau retro. Primii artiști anunțati pentru scenele secundare sunt BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B CAP. Canadianul BBNO$ este un fenomen care a surprins întreaga lume cu piesa ,,Lalala”. A devenit rapid un hit și în prezent are peste 485 de milioane de vizualizări pe YouTube și  peste 805 milioane de ascultări pe Spotify.

Sursa: monitorulcj.ro

Distribuie informația
Alte știri