Principalul favorit si-a respectat “blazonul” la Openul de șah rapid Romgaz din cadrul Turneului Regilor. Si oradenii au luat premii

Turneul a fost adjudecat de un mare maestru care reprezintă Franța , Andrei Istrățescu, născut la 3 decembrie 1975 în România si cu un coeficient ELO de 2657 de puncte. A fost urmat în clasamentul final de Mihnea Costachi, legitimat la CS Politehnica Iași, tot cu 7,5 puncte și Vlad-Cristian Jianu, de la CS Studențesc Medicina Timișoara, cu 7 puncte.

Tudor Ursente a terminat primul la 2000 de puncte ELO, iar Sorin Samu a fost al doilea la 2100. Ambii oradeni au totalizat 6 puncte din 9 posibile.

La această competiție au participat 150 jucători de șah din România, Republica Moldova, Ucraina, Serbia și Spania. Pacat insa ca la Openul Romgaz, iubitorii sportului mintii au jucat, timp de doua zile, cu paltoanele pe ei, sala nefiind incalzita!

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri