Prins de doua ori conducand fara permis, un tanar oradean a fost retinut

Marți, 3 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea a două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.

Cel în cauză a fost depistat la 30 aprilie a.c., în jurul orei 18.50, pe strada Prof. Dr. I. Cantacuzino din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Același tânăr a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea luni, 2 iulie a.c., la ora 20.50, în timp ce conducea un autoturism pe strada B-dul Dacia din Oradea, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cauză sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri