Prins de radar cu 146 km, între Oradea și Borș, un orădean va sta 4 luni fără permis

Marți, 7 iunie a.c., la ora 20.45, pe D.N. 1, pe Șoseaua Borșului, în localitatea Oradea, a fost depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 146 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 70 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 107 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 52.271 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare și au fost constatate patru tamponări.

53 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 7 bicicliști, trei pietoni, patru sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, o sancțiune a fost pentru lipsa ITP, iar 27 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri