Prins la pescuit în timpul carantinei, președintele CJ Bihor a fost amendat cu 5.000 lei: „Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”

Pasztor Sandor, președintele Consiliului Județean Bihor a fost amendat cu 5.000 lei pentru că a fost prins la pescuit pe un lac de lângă Oradea. Șeful CJ Bihor și-a cerut scuze pe Facebook și a anunțat că va plăti amenda în această dimineață.

Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!, a scris Pasztor Sandor pe Facebook.

Potrivit ebihoreanul.ro, spovedania Președintelui CJ Bihor este, de fapt, doar o acțiune clasică de PR, menită să diminueze prejudiciile de imagine.

În realitate, o echipă a BIHOREANULUI a fost cea care l-a surprins pe Pasztor Sandor, joi după-amiază, încălcând flagrant legea participând la o acțiune de pescuit recreativ pe un lac din Cetariu, în care erau angrenate și mașini de instituții publice, și alți slujbași ai statului, scrie Bihoreanul.

La începutul acestui an, USR Bihor a publicat mai multe fotografii in care Pasztor Sandor aparea la o vanatoare de antilope în Africa.

Distribuie informația
Alte știri