Printr-un sondaj online, bihorenii din zona metropolitană sunt consultați cu privire la principalele probleme locale

Foto: facebook/Ilie Bolojan

În contextul elaborării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pe perioada 2021 -2027, Municipiul Oradea derulează un sondaj pentru consultarea opiniei publice cu privire la principalele nevoi și probleme ale comunităților locale din Zona Metropolitană Oradea.

Această activitate de consultare a opiniei publice este practic continuarea demersurilor de colectare a datelor începute în 25 mai, în contextul elaborării documentelor strategice, reprezentând etapa II aferentă Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

Acest chestionar este adresat locuitorilor Zonei Metropolitane Oradea, compusă din Municipiul Oradea și comunele Biharia, Borș, Cetariu, Girișu de Criș, Ineu, Nojorid, Oșorhei, Paleu, Sânmartin, Sântandrei și Toboliu.

Cetățenii sunt rugați să completeze chestionarul de la link-ul opiniile acestora urmând să fie printre cele mai importante argumente în decizia privind proiectele care vor fi dezvoltate în următorii ani în Zona Metropolitană.

Timpul estimat pentru completare este de aproximativ 12 minute, iar cei care îl completează nu sunt nevoiți să-și dea numele.

Distribuie informația
Alte știri