Prinţul de Wales consideră că biodiversitatea din România este unică în Europa şi merită toată atenţia

Moştenitorul Coroanei britanice a fost prezent la Sibiu, luni, la lansarea celui mai mare proiect de reîmpădurire din Europa. La eveniment a participat şi ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

Alteţa Sa Regală a arătat că pădurile reprezintă „coloana vertebrală a vieţii şi naturii pe planeta noastră”. El a pledat pentru o tranziţie către o bioeconomie circulară pe care o apreciază că fiind „necesară urgent”.

Moştenitorul Coroanei Britanice susţine că trebuie regândite sistemele economice. În opinia sa, despre acest subiect s-a vorbit destul. „Aşa că acum trebuie să facem ce am spus, rapid”.

Prinţul Charles a subliniat şi importanţa comunităţilor locale, în această schimbare de paradigmă.

Moştenitorul Coroanei britanice a apreciat că peisajele rurale ale României, pe care le-a văzut ani de zile, „au o semnificaţie aproape spirituală, dar şi socio-economică şi ecologică, care ar trebui să inspire alte ţări din Europa să restabilească echilibrul dintre natură şi societate”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri