Pro România a depus candidaturi pentru 60 de primării din județ. Planurile partidului pentru Oradea și Bihor

Filiala Bihor a Pro România va avea candidați în 60 de primării la alegerile locale de luna viitoare. Candidatul partidului la președinția Consiliului Județean va fi Traian Bodea, urmat pe lista de consilieri județeni de Claudiu Pop. Fostul prefect va deschide și lista consilierilor locali din Oradea unde candidat la Primărie va fi medicul Daniel Pop.

Ne-am stabilit ca obiectiv să ascedem atât în consiliile locale ale primăriilor din Bihor cât și în Consiliul Județean. Scopul nostru este acela de a ne legitima ca partid politic la aceste alegeri, este primul nostru examen electoral. Dorința noastră este să ne consolidăm pentru 2024 atunci când Victor Ponta va candida la alegerile prezidențiale, susține liderul filialei județene, Octavian Bara.

Potrivit acestuia, ținta filialei este intrarea in Consiliul Județean și în cât mai multe consilii locale, de unde vocea Pro România să poată fi auzită.

Fiind un partid tânăr care nu am mai participat în alegeri și nu ne-am măsurat forțele cu adversarii noștri, noi ne-am propus ca în 3 alegeri consecutive să nu facem nici un tip de aliante pre-electorale. Avem încredere în oamenii noștri, avem multe femei pe liste, de asemenea tineri care nu au mai făcut politică. Bineînteles , am apelat și la oameni cu experiență.

Si post alegeri, fiecăre filială locală va avea posibilitatea să negocieze cu toate partidele.

La nivel de județ va trebui să găsim o formulă de colaborare cu cei care vor câștiga alegerile dacă vrem ca și cuvântul nostru să fie auzit. După toate aparențele, așa cum arată sondajele, dacă vom reuși să-i convingem pe cei de la PNL să facă o alianță cu noi, cred că asta va fi benefic pentru ambele partide , fiindcă noi chiar avem oameni cu experiență la nivel de județ, oameni care au mai ocupat funcții publice, a completat Bara.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri