Pro România va vota împotriva prelungirii stării de alertă

Foto: playtech.ro

În ultimele zile, autoritățile guvernamentale au dat de înțeles că vor prelungi starea de alertă și după 15 iunie. Filiala Bihor a Pro România se declară împotriva acestei măsuri și le solicită parlamentarilor bihoreni să nu voteze continuarea restricțiilor.

Economia a fost sufocată, în această primăvară, din cauza coronavirusului și fiecare zi suplimentară de îngrădiri va submina și mai mult firmele românești. Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat deja că toți parlamentarii partidului se vor opune prelungirii stării de alertă.

Analizând cifrele tarilor din jurul nostru, Romania are cel mai mare numar de persoane infectate si cele mai multe decese, in ciuda faptului ca au fost luate cele mai dure masuri. Asta dovedește că trebuie schimbată modalitatea acțiune și de luptă cu virusul.

Trebuie să avem grija în continuare, să purtăm mască și să fim atenți la igienă, să limităm evenimentele cu foarte multe persoane dar, în paralel, e obligatoriu sa deschidem economia. Guvernul trebuie să se trezească și să înțeleagă că nu se poate ascunde la infinit în spatele pandemiei. A sosit vremea ca viața să își reia cursul firesc.

PRO România Bihor

Președinte, Octavian Bara

Alte știri