Procedura de închiriere a 26 de imobile cu destinația de locuință, la Oradea

Având în vedere Decretul Președintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență la nivel național și ținând cont de dispozițiile art. 1 din Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, în temeiul cărora se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu unele excepții expres și limitativ enumerate, Primăria Oradea aduce la cunoștința persoanelor interesate modificarea procedurii de închiriere a unui număr de 26 de imobile cu destinația de locuință, gestionate de Municipiul Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, care se va desfășura vineri, 3 aprilie 2020 la sediul Primăriei Oradea.

Astfel, întrucât în contextul epidemiologic prezent, instituția se află în imposibilitatea desfășurării procedurii licitaţiei publice deschise cu strigare, se optează pentru procedura licitației cu plic închis.

În acest sens, până la data de 2 aprilie 2020, ora 9.00, suplimentar față de documentația indicată în caietele de sarcini aduse la cunoștință publică în condițiile legii, se impune completarea și depunerea unui formular de ofertă financiară (conform modelului anexat).

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0259/409.424.

Distribuie informația
Alte știri