Produsele inovatoare de curățare ecologică, doar cu apă, disponibile acum și în România

Raypath International– de 30 de ani, oferim lumii acces la produse de curățare ecologice, inovatoare, proiectate intr-un respect total fata de natura. Lavetele si produsele de curățare Raypath acționează numai cu apă, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății noastre.

Lavetele sunt compuse din microfibre cu grosime de 20 micrometri, avand o structura similara părului uman. In profilul lor puternic reliefat murdăria pătrunde, se concentrează și nu mai poate fi transferată catre suprafata curățata. Prin simpla clatire cu apa, murdăria este ușor indepartate și fibrele redevin curate si pregatite de o noua utilizare. Un alt avantaj al microfibrei este acela ca la contactul cu suprafetele de curatat volumul ei creste semnificativ, sporindu-i capacitatea de a absorbi murdăria.

Prin integrarea NanoSilverTechnology™, in structura micorfibrelor sunt adaugate nanoparticulele de argint cu puternice proprietăți bacteriostatice, fiind capabile să distrugă sute de tipuri de patogeni: bacterii, virusuri, fungi și alte microorganisme.

In acelasi spirit ecologic si de preocupare pentru sănătatea și siguranța dvs. și a celor dragi, am creat linia de produse NanoSilver Power.

Faceți cunoștință cu agenții de spălare și curățare Raypath care, in combinatie cu lavetele Rayparth din microfibra vor elimina murdăria si dezinfecteaza cu puterea nanosilver.

Formula concentrată a lichidelor NanoSilver Power se bazeaza pe ingrediente ecologice care nu conțin substanțe toxice cum ar fi: fosfați, borati, NTA, formaldehidă, EDTA, PVC, sau compuși organici cu clor. Datorită utilizării ingredientelor naturale cu biodegradabilitate ridicată, produsele NanoSilver Power sunt sigure pentru mediu.

Pentru orice intrebare sau detalii suplimentare apelati cu incredere la 0744570604.

Distribuie informația
Alte știri