Produse retrase de la vânzare după ce s-a descoperit că au bacterii periculoase

Mai multe loturi de creveți prefierți au fost retrase de la vânzare din magazinele Carrefour și Kaufland din cauza prezenței unei bacterii.

Hipermarketul Carrefour a anunțat retragerea de pe piață a unor produse cu bacterii, și anume a creveților  prefierți proveniți din Franța. „Vă informăm că datorită prezenței Vibrio vulnificus în materia primă utilizată pentru loturile de produse finite S.C. NOVEAST SEAFOOD S.R.L. (distribuitor S.C. ADRIATIC SEA FISH S.R.L.) a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți. urmare a informațiilor primite de la furnizorul din Franța.”

Și cei de la Kaufland au transmis un mesaj asemănător, urmat de câteva informații utile: „În rândul persoanelor sănătoase, ingestia de Vibrio vulnificus poate provoca vărsături, diaree și dureri abdominale. Se recomandă persoanleor care dețin produsul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le returneze magazinelor de unde au fost cumpărate. Pentru informații utile suplimenatre contactați S.C: NOVEAST SEAFOOD S.R.L. la quality@noveastseafood.com.”

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri